VELIKO ZANIMANJE

Počinje prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatske na Poljudu; reprezentacija se vraća u Split...

23.09.2019 u 18:58

Bionic
Reading

U utorak, 24. rujna u 12 sati, počinje prodaja ulaznica za listopadske kvalifikacijske utakmice hrvatske reprezentacije za Europsko prvenstvo 2020.

Hrvatska A reprezentacija u listopadu igra dvije kvalifikacije utakmice za Europsko prvenstvo 2020. godine. Vatreni će se s Mađarskom suočiti 10. listopada na splitskom Poljudu, s početkom u 20:45 sati. Utakmica protiv Walesa bit će odigrana 13. listopada na Gradskom stadionu u Cardiffu, s početkom u 19:45 po lokalnom vremenu (20:45 sati po srednjoeuropskom vremenu).

Prodaja ulaznica putem interneta počinje u utorak, 24. rujna, na sljedećoj poveznici. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Prodaja ulaznica putem interneta te na blagajnama Spaladium Arene za utakmicu protiv Mađarske počinje 24. rujna. Blagajne će raditi svakim danom od 12:00 do 18:00 sati, odnosno do rasprodaje svih ulaznica. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je priložiti osobni dokument.

Ulaznice za utakmicu protiv Mađarske bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 6. listopada. Ako nakon pretprodaje preostane slobodnih ulaznica, one će nakon 6. listopada biti dostupne po punoj cijeni putem internetske kupovine te na blagajnama Spaladium Arene.

  • +20
Azerbajdžan - Hrvatska, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Ulaznice za utakmicu protiv Walesa bit će dostupne isključivo putem interneta do 1. listopada u 12 sati ili do isteka zaliha. Ulaznice će hrvatskim navijačima biti dostavljene na adresu koju unesu u prijavi za kupnju ulaznica. Osobno preuzimanje ulaznica nije moguće niti u Hrvatskoj ni u Walesu.

Detaljne informacije o prodaji ulaznica možete pronaći na sljedećoj poveznici.

HRVATSKA - MAĐARSKA

Cijene ulaznica u pretprodaji (PORTAL ZA ULAZNICE): Zapad: 200 kn, Istok: 150 kn, Sjever: 100 kn

Cijene ulaznica (od 7. listopada): Zapad: 250 kn, Istok: 200 kn, Sjever: 125kn

WALES - HRVATSKA:

Cijena ulaznice: 260 kn