poznate cijene za poljud

Zlatko Dalić objavio popis za ključne utakmice Hrvatske: Ivan Rakitić opet postao priča dana

23.09.2019 u 11:44

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis igrača za predstojeće kvalifikacijske utakmice za Euro 2020. Novost je kako se igrač Barcelone Ivan Rakitić vraća u sastav nakon što je otkazivao zadnje dvije akcije

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić objavio je popis kandidata za listopadske kvalifikacijske utakmice protiv Mađarske i Walesa. Također treba reći kako listopadske oglede Hrvatska dočekuje kao prvoplasirana momčad Skupine E s 10 bodova, s bodom ispred Slovačke i Mađarske te četiri ispred Walesa.

Aktualni svjetski doprvaci okupit će se u ponedjeljak, 7. listopada u Splitu kako bi započeli pripreme za okršaje s Mađarskom i Walesom na putu prema Europskom prvenstvu 2020. godine.

Susret s Mađarima na rasporedu je u četvrtak, 10. listopada na splitskom Poljudu, a kapetan Luka Modrić i suigrači u subotu putuju prema Cardiffu, gdje će u nedjelju, 13. listopada odmjeriti snage s Velšanima koje predvodi zvijezda Reala Gareth Bale.

Podsjetimo, Mađari su u Budimpešti svladali Hrvatsku 2:1, dok je istim rezultatom Hrvatska pobijedila Wales u Osijeku. Listopadske oglede Dalićevi izabranici dočekuju kao prvoplasirana momčad Skupine E, s bodom ispred Slovačke i Mađarske te četiri ispred Walesa.

Opet je priča dana postao veznjak Barcelone Ivan Rakitić koji je otkazao zadnje dvije akcije reprezentacije, a zbog činjenice da je propustio tri važne utakmice pojavila se priča kako ozbiljno razmišlja o prestanku igranja za Hrvatsku. Podsjetimo, Rakitić je zbog ozljede propustio lipanjsku utakmicu protiv Walesa, a nije ga bili niti protiv Slovačke i Azerbajdžana zbog neriješene situacije u klubu. No, ubrzo su Dalić i Rakitić svojim izjavama dali do znanja da je sve u redu i da je sve bila stvar dogovora.

Dodajmo tome kako se očekivano na popisu našao i kapetan Luka Modrić koji je još uvijek na popisu ozlijeđenih igrača u Real Madridu, ali liječnici su uvjereni kako će se oporaviti.

Popis igrača

  • Vratari: Dominik Livaković (Dinamo), Lovre Kalinić (Aston Villa), Simon Sluga (Luton Town)
  • Braniči: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Augsburg), Borna Barišić (Rangers), Matej Mitrović (Club Brugge), Dario Melnjak (Rizespor), Mile Škorić (Osijek), Karlo Bartolec (Kobenhavn)
  • Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (CSKA Moskva)
  • Napadači: Ivan Perišić (Bayern), Ante Rebić (Milan), Bruno Petković (Dinamo), Josip Brekalo (Wolfsburg), Mislav Oršić (Dinamo)
  • Pretpozivi: Marko Rog (Cagliari), Dino Perić (Dinamo), Filip Bradarić (Hajduk), Mijo Caktaš (Hajduk)

HNS objavio cijene ulaznica za utakmicu HRVATSKA - MAĐARSKA

HNS je objavio cijene ulaznica koje se putem interneta od 24. rujna mogu kupiti OVDJE. Podsjetimo, jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Pretprodaja:

  • Zapad 200 kn
  • Istok 150 kn
  • Sjever 100 kn

Od 7. listopada):

  • Zapad 250 kn
  • Istok 200 kn
  • Sjever 125 kn