KVALIFIKACIJE ZA SP 2022.

Počela prodaja ulaznica za utakmice protiv Cipra i Slovačke uz važne napomene i savjete za hrvatske navijače; sve o cijenama i COVID potvrdama

28.09.2021 u 15:14

Bionic
Reading

Iz Hrvatskog nogometnog saveza objavili su da internetska prodaja ulaznica za susrete Europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine protiv Cipra i Slovačke počinje 28. rujna u 15 sati

Ispred izbornika Zlatka Dalića i njegovih igrača su dvije nove utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Nakon gostovanja kod Cipra slijedi domaća utakmica protiv Slovačke.

Kada je u pitanju utakmica CIPAR – HRVATSKA, koja se igra u Larnaci na AEK Arena, 8. listopada u 20:45 sati (po lokalnom vremenu), HNS je objavio i sve o ulaznicama za hrvatske navijače (više OVDJE), koje se isključivo putem interneta na portalu za ulaznice mogu kupiti od utorka, 28. rujna.

  • Cijena ulaznice: 80 kn
  • Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje putovnice te potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica.
  • Vrijeme zamjene vouchera na stadionu bit će određeno naknadno i svi kupci će o tome dobiti obavijest putem elektroničke pošte.
  • Jedna (1) osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice.

Pravo na kupovinu Internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca). Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

Rok za kupnju ulaznica je 1. listopada do 12:00 sati odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica. Više informacija o ulasku na stadion i COVID potvrdama OVDJE.

  • +7
Hrvatski navijači ispred Poljuda Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

HRVATSKA – SLOVAČKA Osijek, stadion Gradski vrt, 11. listopada u 20:45 sati

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Slovačke na stadionu Gradski vrt (11. listopada u 20:45 sati) organizirana je isključivo putem interneta.

  • Cijene ulaznica u pretprodaji, zaključno s 10. listopada (PORTAL ZA ULAZNICE):
  • Zapad: 150 kn Istok: 100 kn Jug: 75 kn
  • Cijene ulaznica (na dan utakmice): Zapad: 200 kn Istok: 120 kn Jug: 90 kn
  • SVE OSOBE KOJE DOLAZE NA STADION SA SOBOM TREBAJU IMATI EU DIGITALNU COVID POTVRDU.

Više informacija o EU digitalnim COVID potvrdama potražite OVDJE.

Također treba reći kako je HNS svim navijačima koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu osigurao i dodatnu mogućnost testiranja putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion. Punkt za testiranja bit će otvoren na sjevernom ulazu Sportske dvorane Gradski vrt u sljedećim terminima:

  • Nedjelja, 10. listopada: od 12 do 20 sati (po cijeni od 50 kn po osobi) Ponedjeljak, 11. listopada: od 12 do 20 sati (po cijeni od 70 kn po osobi)
  • +35
Hrvatska - Slovenija, kvalifikacije za SP 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL