koliko je ozbiljno?

Novi problemi za izbornika Zlatka Dalića; još jedan standardni reprezentativac ozlijedio se uoči nastavka kvalifikacija za SP 2022.

26.09.2021 u 18:23

Bionic
Reading

Nogometaši Celtica na svom su Celtic Parku odigrali samo 1:1 u 7. kolu škotskog prvenstva protiv Dundee Uniteda. No, utakmicu je obilježila ozljeda hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića...

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju početkom listopada čeka nastavak kvalifikacija za plasman na SP 2022. u Kataru. 'Vatreni' će 8. listopada gostovati na Cipru, a potom 11. listopada u Osijeku igraju protiv Slovačke.

No, izbornik Zlatko Dalić sigurno ne može mirno spavati jer obrana je doslovno desetkovana. Od ranije je ozlijeđen Domagoj Vida, a Dejan Lovren ne igra jer je proteklih tjedana imao zdravstvenih problema (navodno viroza). Uz to se u subotu ozlijedio Joško Gvardiol, a seriju loših vijesti u nedjelju je zaključio Josip Juranović!

Desni bek 'vatrenih' morao je napustiti teren već u 26. minuti utakmice njegovog Celtica i Dundee Uniteda, a čini se kako mu je stradao mišić. Juranović se samo srušio na teren, a potom je šepajući i napustio igru.

Za sada još nije poznato koliko je teška njegova ozljeda, no sigurno je da će Zlatko Dalić već sada morati napraviti neke promjene u momčadi i pojačati obrambeni red 'vatrenih' za utakmice s Ciprom i Slovačkom.