tvrde u kataloniji

Pobuna u Barci protiv Griezmanna: Messi, Rakitić i ostali ne žele ga u svojoj svlačionici

18.05.2019 u 09:12

Bionic
Reading

Katalonski dnevnik Sport objavio je ove subote kako je svlačionica Barcelone poslala poruku upravi da nema namjeru prihvatiti kao svojeg Antoinea Griezmanna ako ga klub dovede uz odštetu od 120 milijuna eura...

Uz Frenkieja de Jonga, Antoine Griezmann trebao bi biti najzvučnije pojačanje Barcelone ovog ljeta, ali to neće proći bez otpora aktualnih igrača.

  • +4
Antoine Griezmann Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tako barem tvrdi katalonski dnevnik Sport koji je na temelju izvora koje ima u svlačionici kluba objavio kako je igračka postava Barcelone ustala protiv 120 milijuna eura vrijedne francuske zvijezde i poslala jasnu poruku upravi.

'Ne žele ga prihvatiti i poslali su zajedničku poruku klubu: ne žele dolazak Griezmanna,' piše ugledni list.

Kao razlog ovakvog poteza Messija, Rakitića i društva Sport navodi cirkus koji je Griezmann izveo prošlog ljeta, kada se vjerovalo da napušta Atletico i dolazi u Barcelonu, a onda je u stilu LeBrona Jamesa napravio emisiju pod nazivom 'Odluka' i hladno objavio kako nastavlja s madridskim klubom.

Nešto slično htio je prirediti i ovih dana, ali mu je Atletico to zabranio pa se na manje dramatičan način saznalo kako je 28-godišnjak odlučio reći zbogom klubu za koji je igrao zadnjih pet godina. Zasad se ne zna gdje nastavlja, ali sve upućuje na Barcelonu.

U katalonskoj svlačionici koja ga je prošlog ljeta htjela srdačno prihvatiti takvo poigravanje smatraju uvredljivim i sada pokušavaju upravu uvjeriti da Griezmann nije pravi igrač za veliki klub poput Barcelone...