EUFORIJA NA VRHUNCU

Po igračima Leicestera bit će nazvane ulice grada!

06.04.2016 u 17:20

Bionic
Reading

Gradonačelnik Leicestera Peter Soulsby spreman je po igračima nogometnog kluba imenovati ulice grada ako osvoje prvi povijesni naslov prvaka Premiershipa...

Leicester City povećao je svoju prednost na sedam bodova u Premiershipu ove nedjelje i sve je bliže naslovu prvaka kojeg uoči sezone nije očekivao baš nitko.

'Lisice' još igraju sa Sunderlandom, West Hamom, Swanseajem, Manchester Unitedom, Evertonom i Chelseajem, a ako skupe dovoljno bodova za očuvanje prvog mjesta bit će to prva titula u povijesti kluba.

U gradu vlada nogometna euforija i navijači ne mogu dočekati sljedeći vikend i gostovanje kod Sunderlanda. Pojavila se inicijativa da se po najboljem strijelcu Jamieju Vardyju imenuje ulica, ali gradonačelnik je spreman imenovati ih i po ostalim nogometnim herojima.

'Leicester je i u prošlosti odavao počast svojim sportskim zvijezdama. Postoji dio grada prozvan po golferima, a imamo i Linekerovu cestu. Ovo je timski uspjeh pa zašto ne bi ulice dobili i Schmeichel, Drinkwater i Raneiri?,' pita se gradonačelnik Sir Peter Soulsby koji vjeruje da će proslava eventualnog naslova okupiti rekordan broj ljudi na gradskom trgu.