VRATITI OSMIJEH DJECI

Plavo srce za Vukovar: Novi aduti protiv navijača

25.05.2012 u 20:41

Bionic
Reading

Nema sumnje, ljubiteljima nogometa iz Zagreba i okolice isplatit će se dolazaka na revijalni dvoboj u Kranjčevićevoj ulici u subotu u 17,30

Dinamovi navijači završavaju pripreme za humanitarni nogometni dvoboj između svojih pripadnika i Dinamovih legendi.

'Ma ne mogu vjerovati. Prebacili su mi utakmicu sa nedjelje na subotu i ne mogu doći. Poludio sam kad sam čuo, ali tu su skroz korektni prema meni i ne mogu ih sad ostaviti na cjedilu', govorio je razočarani Srđan 'Zujo' Mladinić koji bi sigurno dobio snažan pljesak dinamovaca s tribina.

Momčad će predvoditi Zvonimir Boban, a prema stažu u Dinamovom dresu (12 sezona) ističe se Slavko Ištvanić. Mario Stanić i Goran Vlaović donijet će opojni miris bronce iz '98, a svečanost će uveličati i veličine poput Igora Bišćana, Tomislava Butine, Tome Šokote, Marija Tokića, Igora Pamića, Jasmina Agića, Hrvoja Štroka, Danijela Šarića, Mladena Mladenovića i Ivana Bošnjaka. Posljednja trojica zadnji su potvrdili dolazak i novi su aduti ove atrativne utakmice.

No, osim nogometnih junaka bit će to i dan posvećen malim Vukovarcima. Čitava akcija organizirana je u korist dječjeg vrtića na vukovarskoj Mitnici, a djeca i tete će doći u Zagreb gdje ih očekuje druženje s igračima i zajednički izlazak na travnjak. Nije teško zamisliti sretna lica djece koji će držati pod ruku nogometne legende i izlaziti među glasne tribine Zagrebovog stadiona.

Ulaznice koštaju 20 (istok) i 30 (zapad) kuna, a za prodaju su pripremljene i tematske majice kako bi se skupilo što više novca za pomoć vrtiću. Dvoboj počinje u 17,30 sati, a zabavni program koji će voditi Hrvoje Kečkeš počet će pola sata ranije.

Donacije za ovu akciju, nazvanu 'Plavo srce za djecu Vukovara' prikupljaju se i putem, za ovu prigodu otvorenog, žiroračuna broj 2360000-1501086307.