SVI SU U RUNDI

Pivo nakon utakmice? U Chelseaju nije problem...

14.12.2016 u 11:32

Bionic
Reading

Napadač Chelseaja Diego Costa na društvenim mrežama objavio je video u kojemu nakon pobjede protiv West Bromwicha u svlačionici pije pivo... I odmah potaknuo lavinu reakcija...

Costa je uz Alexisa Sancheza najbolji strijelac Premier lige, zabio je 12 golova za Chelsea koji je vodeći na ljestvici. No nakon što su 'bluesi' prošlog vikenda baš njegovim golom svladali WBA, Costa je objavio video iz svlačionice u kojemu se vidi kako ispija pivo.

Navijači su na društvenim mrežama otvoreno krenuli 'u rat' - jedni oštro osuđuju alkohol u svlačionici, drugi opravdavaju pivo u ograničenim količinama kao dobar 'regenerator' nakon sportskih napora. Cijelu je priču odlučio završiti menadžer Chelseaja Antonio Conte.

'Ja sam taj koji je igračima dozvolio pivo u svlačionici', bio je jasan talijanski trener na Stamford Bridgeu, te je nastavio:
'Nema u tome ništa lošeg, dapače. Pivo je dobro za rehidraciju. Činjenica je da nakon utakmice možete popiti Coca-Colu ili pivo, oboje su dobri za brži oporavak organizma nakon fizičkog napora.'


Conte se nije želio opravdavati, no na kraju je pojasnio...
'Pivo je dobro za oporavak. Ali, samo jedno pivo! Ne puno, pretjerivanje nikako nije dobro. I treba ga popiti odmah nakon utakmice, ne sat ili dva kasnije', kaže Conte i napominje:
Vjerujem li svojim igračima? Naravno! svi su redom veliki profesionalci, znam da će se dobro ponašati u ovakvim situacijama i neće ih iskorištavati. Na kraju, sve bi to išlo na njihovu štetu. Zasad sve djeluje u najboljem redu, pa imamo devet pobjeda u nizu, zar bi se zbog nečega trebao opravdavati?' zaključio je talijanski trener.