GAZZIN ŽIVOT

'Pio je dvije litre džina dnevno i ubrizgavao kokain!'

13.02.2013 u 18:25

Bionic
Reading

Posrnuli engleski nogometaš Paul Gascoigne nalazi se na odvikavanju u SAD-u, a dok se on skida s alkohola i droga, njegov donedavni cimer Shane Abbott otkrio je engleskim medijima što je sve Gazza konzumirao.

'Paul Gascoigne pio je dvije litre džina i 15 boca piva Stella Artois samo dan prije nego što je hitno prebačen u kliniku za odvikavanje! Također, uzimao je do 30 tableta antidepresiva Valiuma i ubrizgavao si je kokain,' izjavio je Abbot koji ga je snimao u trenucima najgorega stanja i zatim mu to pokazivao kako bi ga natjerao da se promijeni, ali nije bilo koristi.

'U trenucima najvećega ludila znao je uzimati i do 10 Valiuma odjednom, a jednom sam ga uhvatio u kupaonici spuštenih hlača kako ubrizgava kokain u nogu,' kaže Gazzin bivši cimer.

Podsjetimo, prošli vikend 45-godišnji nekadašnji sjajni engleski nogometaš, jedva je preživio noć sa subote na nedjelju. Na liječenju u SAD-u Gascoigneu su počeli otkazivati organi prilikom detoksikacije i to je bio razlog kritičnog stanja. Ipak, stanje se stabiliziralo, a Engleski nogometni savez i Udruga profesionalnih nogometaša prikupili su i donirali svaki po 20.000 funti za njegov spas.

'FA se nada da će Gazza dobiti pomoć koju treba u SAD-u, a mi mu želimo sve najbolje u nadolazećim mjesecima', poručili su među ostalim iz FA-a.