IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE

Pijanstvo i 'silovanje' presudili brazilskoj zvijezdi

08.09.2014 u 21:21

Bionic
Reading

Brazilski su nogometaši odlazak na prijateljsku utakmicu s Kolumbijom u Miamiju shvatili kao maturalac pa su nakon dvoboja, u kojem su slavili 1:0 nakon Neymarova gola, neki od njih 'zaružili'. A najslobodniji u izlasku bili su Maicon, Oscar i Elias te su se pijani vratili u hotel, zbog čega je Maicon izbačen iz reprezentacije

Iako su ljetos bili domaćini Svjetskom prvenstvu i samim time privilegiraniji da naprave nešto veliko na njemu, Brazilci su podbacili pa su domaći navijači ostali razočarani. I umjesto da se pokušaju iskupiti za propušteno, neki su od Brazilaca prvo reprezentativno okupljanje iskoristili za ludi provod. A za jednog od sudionika tog provoda završena je reprezentativna karijera.

Naravno, u reprezentaciji o tome zasad šute, ali su se brazilski mediji prilično raspisali. I doznali svašta. Naime Maicon je izbačen zbog nediscipline. On je u društvu s Oscarom i Eliasom bio u provodu te su jako puno popili, zbog čega je Elias navodno i pao u nesvijest, da bi potom sva trojica završila na ulici nakon što su ih izbacili redari iz jednog od klubova u Miamiju.

Prema navodima iz brazilskog tiska, Maicon je iskoristio takvo stanje svojih sunarodnjaka te je jednog od njih uvjerio da je bio silovan, čemu je i on 'kumovao' jer je koristio ljutu papričicu...

Kako se Elias nije mogao sjetiti događaja, cijeli je slučaj prijavio prvo izborniku Dungi, a potom i policiji. Međutim Maicon je shvatio da šala više i nije toliko smiješna te je priznao grijeh, ali bilo je prekasno jer je 33-godišnjak, koji igra za Romu, već postao bivši.