BILIĆ KOD OLIĆA I PRANJIĆA

Petrić se ozlijedio na treningu, upitan za Tursku

27.10.2011 u 14:52

Bionic
Reading

Izbornik Bilić u radnom je posjetu Njemačkoj, no od tamo ne stižu baš dobre vijesti jer, po svemu sudeći, ostao je (i) bez Mladena Petrića

Hrvatski napadač u redovima HSV-a, Mladen Petrić, na treningu u četvrtak ujutro ozlijedio je gležanj, prenose njemački mediji. Nakon jednog sudara sa suigračem nije mogao niti hodati te je odvezen u svlačionicu.

Za utakmicu 11. kola njemačkog prvenstva protiv K'lauterna je vrlo vjerojatno izgubljen, a pitanje je i hoće li ga izbornik Bilić moći koristiti u utakmicama dokvalifikacija protiv Turske u studenom (11. i 15.).

'Išao sam pogledati utakmicu, vidjeti u kakvom su stanju Ola i Pranja, sjesti malo s njima i popričati', rekao je Bilić koji je gledao utakmicu njemčakog kupa između Bayerna i Ingolstadta, koju je bayern dobio sa 6:0.

Podsjetimo, dvojac je za utakmice s Grčkom i Letonijom ispao s popisa. Ivica Olić zbog toga što nije bio sasvim spreman, a Danijel Pranjić zbog lošeg vladanja i neigranja za Bayern. Stvari su se promijenile, kockasti Bavarci su u formi. Pranjić se vratio u prvih 11, a Olić asistirao za gol. Takvi mu za Turke itekako trebaju.