NOVO IME U PREMIERSHIPU

Petrić potpisao za Fulham: Želio sam igrati u Engleskoj

28.06.2012 u 19:39

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni internacionalac Mladen Petrić sljedeće će sezone nastupati u Premiershipu nakon što je u četvrtak potpisao jednogodišnji ugovor s Fulhamom

Mladenu Petriću ovoga je ljeta istekao ugovor s HSV-om pa je kao slobodan igrač bez odštete imao dosta ponuda. Pisalo se dosta kako bi 31-godišnji Petrić trebao završiti u Malagi, no umjesto u Španjolskoj završio je u Engleskoj, točnije u Fulhamu za koji je potpisao jednogodišnji ugovor.

Svoju karijeru Petrić je započeo u švicarskom Badenu da bi nakon toga preselio u Grasshopper pa Basel, da bi sezonu proveo u Borussiji iz Dortmunda, a zadnje tri godine je bio član HSV-a.

'Volim Premiership i uvijek mi je bila želja okušati se u toj ligi. Prije dvije godine sam bigrao baš protiv Fulhama. Vjerujem da će biti jako lijepo igrati na Craven Cottageu i klubu koji ima fantastičnu publiku. Sretan sam što sam postao članom Fulhama. Znam da klub ima ambicije i nadam se da ću pomoći da ispunimo sve što je ispred nas', kazao je Petrić u četvrtak nakon potpisivanja ugovora.