ODLIČAN U FULHAMU

Petrić: Golovi mi daju mir i sigurnost

03.10.2012 u 13:28

Bionic
Reading

Mladen Petrić ovog je ljeta preselio iz HSV-a u londonski Fulham gdje je potvrdio svoju golgetersku klasu. Hrvatski je reprezentativac u četiri prvenstvene utakmice zabio već tri gola

Statistika 31-godišnjeg hrvatskog nogometaša Mladena Petrića na startu avanture u londonskom Fulhamu je vrlo dobra. Odigrao je Petrić četiri prvenstvena ogleda, te je zabio tri pogotka.

Nakon što je dva puta tresao mrežu Norwicha na samom startu prvenstva, prošlog je vikenda bio strijelac i protiv prvaka Manchester Cityja, makar je njegova momčad na kraju, kao domaćin, poražena s 2:1.

Petrić je tom prilikom uspješno realizirao jedanaesterac, a treba reći da je prije tog ogleda imao kratku pauzu od igranja zbog ozljede.

Ovog je tjedna gostovao na službenoj internet-stranici Fulhama, te je rekao:

'Naravno da sam zadovoljan pogotkom. Napadaču su uvijek potrebni pogoci da ima svoj mir i zadovoljštinu. I vjeru u sebe prije svake nove utakmice. Ipak, ne mogu biti zadovoljan do kraja jer smo izgubili utakmicu, a to je, pak, uvijek prioritet. Istina, igrali smo protiv prvaka, protiv sjajnih nogometaša, pa je posao time bio otežan, ali žao mi je. Dobro smo se branili, ali ipak smo na kraju pukli. Stajali smo previše otraga i to se osvetilo', rekao je Petrić i dodao:

'Imao sam idealan početak u Fulhamu. Postigao sam dva pogotka na startu, pa je uslijedila lakša ozljeda. Sada sam opet bio strijelac i sve to, kao i odlična atmosfera u klubu, me puni samopouzdanjem. Slijede nam lijepi dani, uvjeren sam u to', završio je Petrić.

Fulham je trenutačno deveta momčad na ljestvici s isto toliko osvojenih bodova.