ODJECI DERBIJA

Petev razočaran a Kek poručio: Znate kakav sam ja tip!

03.12.2016 u 18:25

  • +10

MAXtv 1. HNL, 18. kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić

Bionic
Reading

Dinamo i Rijeka odigrali su na maksimirskom stadionu 1:1, a zahvaljujući tom rezultatu momčad s Kantride zadržala je šest bodova prdnosti pred 'modrima'

Naravno, bilo je zanimljivo nakon utakmice čuti razmišljanja trenera, jer bilo je nekoliko spornih situacija. Od Bradarićevog igranja rukom u 38. minuti do crvenog kartona Gorgonu, nakon kojeg je Dinamo zabio za 1:1.

'Vidio sam svašta, ne samo taj drugi žuti karton Gorgonu. Bilo nam je teško igrati s toliko kartona, bilo ih je osam. Kako je do njih došlo? O tome neću. Ali oduzeto nam je ono što nam je bio najveći forte, agresija igrača', izjavio je nakon utakmice trener Rijeke Matjaž Kek

Nakon konačnog rezultata i potvrde osvajanja jesenskog naslova, Kek je ipak zadovoljan.

'Gol koji smo zabili iz udžbenika je o kontranapadima. Isključenje je bitno utjecalo na tijek utakmice, ali kad je Gorgon isključen, igrači su se zainatili. Kome? Što ja znam, valjda meni. Znate kakav sam ja tip. Uspjeli smo zabiti gol u Maksimiru, valjda skidamo neke stvari'.

Rijeka ovog puta nije 'skinula gaće' na Maksimiru, već je odigrala pravu, čvrstu utakmicu. Prvi put nakon šest utakmica uspjela je zabiti gol.

'Gledajte, nudizam je jedna vrsta turizma. To je kod nas na Kvarneru vrlo popularno', zabavio je kek okupljene. No, bez obzira na sve, kek u eforiju neće upasti.

'Je li gotovo prvenstvo? Ajoj, gdje je to još od gotovog! Pokazali smo da možemo svakog razbiti, ali i od svakog izgubiti bodove. Pitate me je li gotovo, a danas je točno polovica prvenstva'.

Dinamovom treneru Ivajlu Petevu, osim hladnoće, dojam je pokvario i rezultat koji ga ostavlja daleko iza Rijeke.

'Prvih 15 minuta bilo je loše, a onda smo se dignuli. Primili smo jako glup gol, po meni je nemoguće primiti tako glup gol, to je nemoguća stvar', dodao je bugarski trener i zaključio:

'Nisam zadovoljan, imali smo pet šansi. Ovo nije najbolji Dinamo, mi moramo bolje'.