KAKAV SHOW!

Pet lakih komada 'vragova' Modriću i Tottenhamu

25.04.2009 u 20:40

Bionic
Reading

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su Manchester United i Tottenham u 34. kolu Premiershipa. Luka Modrić i društvo poveli su na Old Traffordu sa 2:0, da bi od 57. do 80. minute primili čak pet pogodaka

Ni raspoloženi Luka Modrić nije pomogao Tottenhamu da izbjegne težak poraz na Old Traffordu. U 34. kolu Premiershipa Manchester United je pobijedio 5:2, no na način kakav razgaljuje srce navijača pobjedničke momčadi. Gosti su preko Benta i Modrića do 32. minute već vodili sa 2:0, a onda im se na isteku sata vremena igre dogodila 'crna rupa' koja je trajala gotovo do samog kraja susreta.

U 57. minuti Cristiano Ronaldo je s bijele točke smanjio na 1:2 i tad počinje demonstracija sile 'crvenih vragova'. Od tog trenutka gotovo sve što su igrači Sir Alexa Fergusona uputili prema golu Tottenhama ušlo je u mrežu. Prvo je Wayne Rooney izjednačio u 67. minuti, samo 60 sekundi kasnije ponovno je zabio Ronaldo, pa je tri minute poslije svoj drugi gol postigao Rooney, da bi show dovršio Berbatov golom u 79. minuti.