PUKLO PRIJATELJSTVo

Perišić i Brozović usred svađe koja je jako potresla milanski Inter!?

02.02.2018 u 13:11

Bionic
Reading

Talijanski dnevnik Corriere della Sera tvrdi da su se Mauro Icardi i Ivan Perišić posvađali nakon utakmice sa Spalom, a na stranu hrvatskog kolege stao je Marcelo Brozović pa je puklo i njegovo prijateljstvo s Argentincem...

Inter je u velikoj rezultatskoj krizi u Seriji A, a iz talijanskog Kupa već je ispao u gradskom derbiju protiv Milana. Plavo-crni bili su na vrhu ljestvice sredinom prosinca u ligi, ali uslijedilo je šest utakmica bez pobjede pa su doveli u pitanje čak i sudjelovanje u Ligi prvaka sljedeće sezone.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Dnevnik Corriere della Sera tvrdi da je nervoza dosegla vrhunac nakon remija sa Spalom prošle nedjelje, a Ivanu Perišiću nije dobro sjelo što je Mauro Icardi vikao na njega tijekom susreta.

Spomenuti list kaže da se svađa zatim nastavila u svlačionici gdje je na stranu hrvatskog kolege stao Marcelo Brozović, a time je puklo njegovo prijateljstvo koje je imao s Argentincem.

Sukob se zatim prenio na društvene mreže gdje je Icardi prestao pratiti Perišića i Brozovića, a njegova izjava da se neki igrači uopće ne trude na treningu navodno je bila upućena upravo hrvatskim reprezentativcima.

U Italiji vjeruju da je ovaj sukob dodatno udaljio Maura Icardija od Intera i da bi njegov transfer u Real uz odštetu od stotinjak milijuna eura mogao zaživjeti tijekom ljeta. Što se pak Marcela Brozovića tiče, njegov je prelazak u Sevillu u zadnji čas propao ove zime, a želja Ivana Perišića da pređe u Manchester United prošle godine također se nije ostvarila. Netko će od njih trojice sada vrlo vjerojatno morati otići...