legende dobile svoje

Pep Guardiola izgubio živce i brutalno spustio kritičarima koje jako dobro poznaje

06.12.2023 u 11:46

Bionic
Reading

Nakon nekoliko loših igara Manchester Cityja, aktualnih prvaka Engleske te osvajača Lige prvaka, trener Pep Guardiola našao se na udaru kritičara

Ukratko, nakon tri vezana remija u Premier ligi – od kojih je onaj protiv Tottenhama (3:3) mnoge zabolio – javili su se dežurni kritičari, među kojima je najglasniji bio legendarni Gary Neville. Ukratko, zaključak je da su skupo plaćene zvijezde, koje su sve osvojile, izgubile glad i želju za pobjedama, što dokazuje i treće mjesto na ljestvici i previše izgubljenih bodova.

Stoga je uoči utakmice protiv Aston Ville Pep Guardiola imao što reći:

'Gary Neville zna koliko je teško. Da nije, osvojio bi četiri puta uzastopno Premier ligu u najboljem periodu Manchester Uniteda. On to nije napravio. Možda nas optužuju za samozadovoljstvo jer su se oni tada tako osjećali… Možda su to osjetili, a ova ekipa dosad nije', bez pardona je na konferenciji koja je odjeknula rekao Guardiola. Malo je reći da je Nevilleu i ostalim kritičarima brutalno spustio jer ipak iza sebe ima povijesnu sezonu s tri titule.

Nije ostao dužan još nekim legendama koje se javljaju kao stručni komentatori i dežurni kritičari, a to su Jamie Carragher i Micah Richards.

'Ovako, Jamie Carragher nije osvojio nijednu titulu! Micah Richards nije osvojio četiri Premier lige zaredom. Nikad! To se nikada nije dogodilo', poslao je vidno ljutiti Pep jasnu poruku.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

A onda je dodao:

'Nemam što reći o tim stručnjacima, iskreno. Možda griješim, ali mislim da se ne radi o samozadovoljstvu. Poznajem svoje igrače, znam kako trče. Znam da se izvanredno ponašaju. I imamo osjećaj da ćemo, ako zadržimo ovu razinu, osvojiti titulu. Opet ćemo biti pobjednici', u svom je stilu rekao Pep te je poentirao pitanjem:

'Svi očekuju da imamo 120 bodova i imamo barem 20 bodova prednosti, je l' tako?'

Standings provided by Sofascore