STIPANOV SVE DEMANTIRA

Partizanov klub navijača u Rijeci? Totalna izmišljotina, fotografirani na prevaru

13.03.2024 u 16:49

Bionic
Reading

U utorak su brojni mediji iz regije prenijeli vijest objavljenu na stranicama beogradskog Partizana, odnosno kako će se u Rijeci osnovati službeni klub navijača beogradskih Crno-bijelih.

'Baza navijači Partizana uskoro će biti bogatiji za još jedan službeni klub navijača koji će biti osnovan u Rijeci, a činit će ga simpatizeri našeg kluba iz cijele Istre. Dogovor je to koji je postignut na sastanku koji je inicirala bivša nogometašica našeg kluba Refika Kozić, a kojem su u odsutnosti prisustvovali njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije Malonogometnog kluba Ribnica iz Rijeka, Milan Rimac i Aldo Stipanov, koji će biti i osnivači Kluba navijača u Istri'. pisalo je u objavi ovog utorka.

Međutim, nakon te objave, novinari Novog lista stupili su u kontak sa spomenutim Aldom Stipanovom, koji demantira cijelu ovu 'halabuku'. Prenosimo dio teksta iz Novog lista.

'Navodno osnivanje kluba navijača beogradskog Partizana u Rijeci, kao regionalnom središtu i za Istru, a koje je prema iskazima rukovodećih ljudi Partizana dogovoreno dan nakon njihove utakmice s Crvenom zvezdom, prema svemu sudeći totalna je prijevara i laž.

Sudimo to prema izjavi koju su nam dali Aldo i Stefano koji su bili u Beogradu te Adriano, koji na tu utakmicu nije putovao, Stipanov, otac i sinovi, istaknuti sportaši, vratari koji su svoje igračke i trenerske karijere ostvarivali na području Primorsko-goranske i Istarske županije.

Aldo, danas 65-godišnjak, je kao vratar bio dio jedne od najslavnijih generacija Orijenta, dok su sinovi Adriano i Stefano nastavili očevim putem te su i danas aktivni igrači.

'Točno je da smo bili na utakmici u Beogradu. S obzirom da su naše karijere ostvarivane osamdesetih godina prošlog stoljeća, jasno je da imamo veze, pa tako i prijateljske, s ljudima iz tih vremena. Svakako i s Refikom Kozićem, nekadašnjim igračem Partizana s kojim se susrećemo na ovim našim područjima, na Kvarneru i u Istri gdje dolazi na odmor. On nam je i osigurao ulaznice. Sve bi se s time i završilo da nas nisu u petak, dan prije utakmice pozvali u sjedište kluba gdje smo se sastali i fotografirali za naše osobne albume.

Nemalo smo se i krajnje neugodno iznenadili kad su oni tu fotografiju objavili. Doslovno smo se pak šokirali kad smo vidjeli prateći tekst prema kojem mi kao osnivamo kub navijača Partizana u Rijeci!

Totalna je to izmišljotina i neistina, nije nam na kraj pameti bilo što takvo poduzimati, a potpuno je netočna i Kozićeva izjava kako smo mi u Beograd putovali 'finiširati dogovor o osnivanju kluba navijača', naglasio je Aldo Stipanov te dodao da će se uvijek zalagati za izgradnju mostova putem sporta, veze i prijateljstva s časnim ljudima bilo odakle dolazili, ali da im ne pada na pamet bilo kakva politizacija sporta.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.