NEVJEROJATNA PONUDA

Partija odlučila: Zlatan najplaćeniji sportaš ikada!

23.03.2016 u 13:21

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović, ukoliko su točne informacije rimske La Repubblice, će jako teško moći odbiti ponudu koju će mu Kinezi staviti na stol

Pouzdani talijanski medij donosi prilično šokantnu priču u kojoj je čelnik kineske partije i predsjednik države Xi Jinping podcrtao dovođenje Ibrahimovića kao prioritet jačanja sportske industrije u svojoj zemlji.

Kinezi ulažu golema sredstva u razvoj svoje nogometne lige, a nedostaje im samo još svjetski superstar koji će fokusirati pažnju zapadnjačkih medija. Veću zvijezdu od Ibrahimovića teško u svijetu sporta mogu zamisliti. Svjesni te činjenice, piše La Repubblica, kineski moćnici odlučili su prikupiti sredstva kako bi Zlatanu ponudili svotu od 75 milijuna eura po sezoni. Neto!


U tom potezu vide golemu zaradu, a za sada još nije poznato koji je klub odabran za udomljavanje švedskog majstora. Bez sumnje neki iz klubova iz Pekinga ili Šangaja, no taj 'detalj' ostavljen je za kasniju fazu projekta. Ono što im je sada ključno je staviti pred njegove agente ponudu koja se ne može odbiti. Ibrahimoviću su 34 godine, prilično je izvjesno da bi ponuda mogla biti i - prihvaćena.