grci na maksimiru

PAOK uoči utakmice s Dinamom iznenada promijenio plan; ovo baš nije uobičajeno

06.03.2024 u 14:48

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama sutra (četvrtak, 7. ožujka, 21 sat) na Maksimiru dočekuju grčki PAOK u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige. A netom prije polaska za Zagreb trener gostiju Razvan Lucescu odlučio je promijeniti rutinu svoje momčadi

Nogometaši PAOK-a tijekom popodnevnih sati iz Soluna stižu u Zagreb gdje će sutra na Maksimiru od 21 sat protiv Dinama igrati prvu utakmicu osmine finala Konferencijske lige.

Zanimljivo, trener grčke momčadi Razvan Lucescu u posljednji je trenutak promijenio plan i raspored puta te tako sve pomalo iznenadio svojom ne baš uobičajenom odlukom.

Naime, PAOK uopće neće trenirati u Zagrebu iako prema pravilima Uefe gostujuća momčad dan prije utakmice ima termin treninga na terenu na kojem se igra. Lucescu je odlučio da će njegova momčad u Solunu u srijedu ujutro odraditi trening te potom krenuti put Zagreba.

Na Maksimiru će trener PAOK-a i jedan od igrača odraditi obveze prema medijima, a ostali će igrači imati priliku barem prošetati travnjakom na Maksimiru i 'osjetiti' teren na kojem će sutra od 21 sat i zaigrati.

Uz to je Lucescu odlučio da se njegova momčad neće vraćati za Grčku odmah nakon utakmice. Delegacija PAOK-a će prespavati u Zagrebu nakon susreta te potom u petak tijekom dana odletjeti za Solun.