promjene u klubu

Bombastičan transfer uzdrmao Hrvatsku; trener Crvene zvezde preuzeo Osijek

06.03.2024 u 10:53

Bionic
Reading

Goran Nikić, sad već bivši trener ŽFK Crvena zvezda, postao je novi strateg nogometašica Osijeka koje su vodeće u hrvatskom prvenstvu

Goran Nikić (54) je već stigao u Osijek te je odradio i jedan trening s novim izabranicama.

Podsjetimo, nogometašice Osijeka su vodeće u hrvatskom prvenstvu, imaju devet pobjeda u isto toliko utakmica, uz fantastičnu gol-razliku čak 53:3!

'Dogovorio sam sve s ljudima iz Osijeka, ostale su još samo neke tehničke stvari. Osijek je 24 puta bio prvak Hrvatske, računajući i nekoliko vezanih sezona', kazao je Nikić za Sportski žurnal.

Nikić je igrao za Crvenu zvezdu, bio mladi reprezentativac Jugoslavije, član generacije koja je 1987. godine bila svjetski omladinski prvak u Čileu. Bio je na popisu tadašnjeg izbornika Mirka Jozića, no ozljeda ga je spriječila da zaigra na tom SP-u gdje su se zlatom okitili Robert Prosinečki, Zvone Boban, Igor Štimac, Robert Jarni, Davor Šuker, Dubravko Pavličić i Tomislav Piplica.

Srpski mediji navode kako su pod njegovim vodstvom nogometašice Crvene zvezde igrale sjajan nogomet te su upisale 11 pobjeda u 11 odigranih utakmica.

Pre dolaska na klupu ŽFK Crvena zvezda, Nikić je vodio Zvezdu B.

Standings provided by Sofascore