kratko je trajao

Pao je i prvi otkaz u novoj sezoni SuperSport HNL-a; odlazi nakon samo tri kola

08.08.2023 u 16:42

Bionic
Reading

Mislav Karoglan (41) više nije trener Istre 1961! Presudio mu je katastrofalan start u novu sezonu, dva poraza i remi, a sve je 'puklo' nakon što je njegova momčad u nedjelju na Rujevici od Rijeke u Derbiju della Učka izgubila čak 6:0

Informacije koje dolaze iz Pule govore da je sporazumni raskid ugovora kluba i Mislava Karoglana (41) već dogovoren te se čeka samo službena potvrda.

Momčad je zapala u tešku apatiju nakon katastrofe u nedjelju kad je Rijeka na Rujevici razbila Istru 1961 čak 6:0, a čelnici kluba iz Pule tada su odlučili raskinuti suradnju s Karoglanom.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Istra je u novu sezonu krenula remijem protiv Lokomotive (1:1), potom je na svom terenu izgubila od Dinama (3:0), a u nedjelju je u Derbiju della Učka doživjela potpuno poniženje i katastrofalan poraz 6:0. Jedini logični potez čelnih ljudi Istre bio je zahvaliti se treneru koji klub napušta nakon samo tri kola uz jedan osvojeni bod i katastrofalnu gol-razliku 1:10.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +8
3.kolo SuperSport HNL-a: Rijeka - Istra 1961, 6.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Karoglan je odradio pripreme s Istrom 1961 i započeo sezonu, no sad je postao prvi trener koji je dobio otkaz te će momčad iz Pule potražiti njegovu zamjenu.

Podsjetimo, Mislav Karoglan je prije Istre vodio Hajduk na čijoj je klupi naslijedio Valdasa Dambrauskasa. 'Bile' je vodio na 10 utakmica te je ostvario sedam pobjeda i tri remija, no bio je tek v.d. trenera, a nakon njega je Hajduk preuzeo Ivan Leko.

Standings provided by Sofascore