DRUGI ĆE KOŠTATI VIŠE...

Panika u Turskoj: Bilić za sitniš odvodi svog miljenika

05.06.2016 u 11:33

Bionic
Reading

Nogometaši Bešiktaša osvojili su naslov turskog prvaka, no ovoga ljeta će se boriti za ponajbolje igrače sa svojim bivšim trenerom Slavenom Bilićem

Turski mediji prenose kako je Bešiktaš u slučaju jedne od dvije 'Bilićeve lovine' prilično nemoćan. Iskusni 33-godišnji kanadski reprezentativac Atiba Hutchinson u ugovoru navodno ima izlaznu klauzulu od dva milijuna eura koju je Bilić više nego spreman platiti i pouzdani veznjak trebao bi iduću sezonu provesti u Premiershipu kod starog trenera.

U drugom potencijalnom transferu još se puno toga može zakomplicirati. Gökhanu Töreu tek su 24 godine, a krilo turske reprezentacije već je prošlo akademije Bayera i Chelseaja, te seniore HSV-a, Rubina Kazana i Bešiktaša gdje se vinuo u nogometne zvijezde.

Iz Bešiktaša poručuju kako su spremni na pregovore s West hamom, no mole Bilića da ih ne zamara s ponudama manjim od 15 milijuna eura. West Ham novca ima dovoljno, hrvatski trener mogao bi uzeti obojicu za manje od 20 milijuna eura i tako dodatno osnažiti momčad uoči sezone u kojoj ga očekuju europski nastup i veliki apetiti vlasnika na engleskom planu.