nezgodni pad

Panika u Barceloni; uoči okršaja s Interom i Realom ostali bez Lionela Messija?

20.10.2018 u 21:51

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone u subotu su na svom stadionu dočekali Sevillu, te već u prvih 12 minuta stigli do velike prednosti. No, u 17. minuti dogodio im se veliki peh

Sjajno je Lionel Messi ušao u ogled protiv Seville. U drugoj minuti pokrenuo je akciju nakon koje je Barcelona stigla u vodstvo.

Krenulo je od centra te je dugom i preciznom loptom pronašao Coutinha koji je iz prve pogodio suprotni kut Vaclikova gola.

  • +14
Lionel Messi - jedan od najvećih nogometaša svih vremena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U 12 minuti pak, Lionel Messi odlično je iskoristio Suarezovog dodavanje, smiješnim napravio Sevillinog braniča i sâm matirao preciznim udarcem češkog golmana.

No, u 17. minuti Messi je stradao u jednom sudaru s Vázquezom, nezgodno je pao na ruku te ostao ležati u boli nekoliko minuta. Kad je izašao izvan terena, fizioterapeut mu je zavio ruku, želio se Argentinac vratiti, ali ipak od bolova nije mogao te se uputio u svlačionicu. Naravno, uz gromoglasno skandiranje Nou Campa.

Odmah je prevezen u bolnicu i prema prvim informacijama došlo je do istegnuća u laktu, a drugim riječima znači da ga na terenu neće biti između dva do tri tjedna. Osim ako pretrage ne pokažu da je ozljeda još teža.

Nepotrebno je reći koliko Messi znači katalonskoj momčadi, a posebno kada će s druge strane biti milanski Inter, u sklopu Lige prvaka, odnosno madridski Real u El Clasicu sljedećeg vikenda.

Navijačima Barcelone jedino preostaje uzdati se u liječničku službu i da što prije osposobe argentinskog virtuoza.