JEDNA OD GLAVNIH TEMA

Panika oko Ivana Rakitića nije dugo trajala; manje od 24 sata trebalo je da se sazna prava istina

18.10.2019 u 08:57

Bionic
Reading

Nepojavljivanje Ivana Rakitića na poslijepodnevnom Barceloninom treningu u četvrtak pokrenulo je razne glasine, ali već dan kasnije otkrilo se što je bio tome razlog

Ove sezone hrvatski reprezentativac ne uživa pobvjerenje trenera Ernesta Valverdea iako je zadnjih pet godina na Camp Nou bio neizostavni kotačić Barcinog pobjedničkog stroja.

Mala minutaža pokrenula je glasine oko Rakitićevog odlaska iz kluba posebno nakon javnog istupa uoči utakmice reprezentacije.

Prvo su se uz našeg veznjaka vezivali PSG, Inter i Milan, a u zadnjih nekoliko dana pisalo se o interesu Manchester uniteda iako je najveća želja Rakitića ostanak u Barceloni.

U četvrtak ujutro Rakitić je trenirao sam, a poslijepodne ga nije bilo što je pokrenulo glasine oko dogovaranja transfera koji bi se trebalo realizirati u siječnju.

  • +6
Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić Izvor: EPA / Autor: KIYOSHI OTA

No bila je to priča za samo jedan dan, jer katalonski Sport, blizak Barceloni, navodi da je klub pustio Hrvata na snimanje reklame u Madrid, a da je dobio malo više vremena slobodno zbog velikih katalonskih prosvjeda zbog kojih bi se njegov put mogao odužiti. Tako da nema nikakve afere i Rakitić zasad ne odlazi nigdje.

Inače, Barcelona i Real trebaju igrati El Clasico sljedeće subote (26. listopada), ali upravo zbog nemira u katalonskoj prijestolnici taj veliki derbi bit će najvjerojatnije odgođen.