NEMA VIŠE DVOJBI

Ozljeda Kalinića olakšala Čačiću sastavljanje momčadi!

07.11.2016 u 13:19

Bionic
Reading

Ozljeda zadnje lože zadobivena na utakmici Fiorentine protiv Sampdorije dovela je do otpadanja Nikole Kalinića s liste kandidata za utakmicu Hrvatske i Islanda pa će Ante Čačić zasigurno u napad gurnuti Marija Mandžukića i Andreja Kramarića...

Hrvatsku su uoči prethodnog kvalifikacijskog tjedna u listopadu snažno pogodile ozljede i otpali su tada Modrić, Rakitić, Pjaca i Lovren, a nije dobro počelo niti uoči subotnjeg dvoboja s Islandom.

Naime, Nikola Kalinić otpao je s liste kandidata zbog ozljede zadnje lože zadobivene na nedjeljnoj utakmici protiv Sampdorije.

Velika je to šteta jer je zabio čak sedam golova u zadnjih šest utakmica i bio najraspoloženiji hrvatski napadač uoči Islanda, a mnogi su ga vidjeli zajedno s Kramarićem u idealnoj postavi.

Ako ništa, Anti Čačiću ovom je ozljedom barem olakšan izbor i sigurno će započeti s Mandžukićem i Kramarićem u subotnjem okršaju, što mu je vjerojatno i bila prva opcija, s obzirom na dobru suradnju ovog dvojca protiv Kosova i Finske. Što se džokera s klupe tiče, tu će ulogu morati preuzeti Duje Čop...