UOČI EL CLASICA

Özil: I u ponedjeljak ćemo pobijediti Barcu

12.11.2010 u 16:42

Bionic
Reading

Iako je do jednog od najvećih svjetskih derbija, između Barcelone i Reala, ostalo tri kola, to jest nešto manje od tri tjedna, već se sada zahuktava priča oko El Clasica

A prvi i osnovni razlog što se već sada o derbiju priča jest promjena termina odigravanja utakmice. Prvotno se derbi trebao igrati u nedjelju, 28. studenog, no zbog lokalnih izbora u Kataloniji, derbi je pomaknut na ponedjeljak 29. studenog. Naravno, u preporođenom Realu, koji vodi jednako temperamentni Portigalac Jose Mourinho, zbog toga ne očajavaju, a Mehut Özil pun je samopouzdanja.

'Real ima puno potencijala, mlada smo momčad s puno kvalitete. Odigrali smo nekoliko loših utakmica, no nešto smo iz njih naučili. Svaki nogometaš u momčadi želi dokazati da zaslužuje igrati u Realu, zato nam je svaka utakmica važna. Presretan sam što tu igram. U svakoj utakmici dajem svoj maksimum zbog sjajnih navijača, a zbog njih ćemo i pobijediti Barcelonu. Pa makar i u ponedjeljak', zaključio je Özil u najavi jednog od najvećih derbija, ali koji proteklih godina nije nosio puno neizvjesnosti. Naime, Barcelona je bila apsolutno dominantnija, no sada se vremena polako mijenjaju. Neki bi rekli - napokon.