KAD TO KAŽE ON...

Mandžukiću jasna poruka iz Juventusa koja je odjeknula Italijom; hrvatski napadač će se sada dobro zamisliti!

31.05.2018 u 16:23

Bionic
Reading

Mario Mandžukić na izlaznim je vratima Juventusa, a potpredsjednik talijanskog prvaka Pavel Nedved potvrdio je kako klub neće raditi probleme hrvatskom reprezentativcu u slučaju odlaska

Hrvatski napadač ima ugovor sa 'starom damom' do lipnja 2020., ali već odavno je jasno da će ga 'Super Mario' teško odraditi do kraja. Iako se Mandžo u zadnje tri sezone u Juventusu, bez obzira na jaku konkurenciju, uvijek izborio za minutažu i prvi sastav, mediji s Apeninskog poluotoka uporno tvrde da je došlo vrijeme za transfer.

Po tome pitanju Mandžukić se nije oglašavao, ali talijanski novinari su uvjereni da za njega više nema budućnosti u novom/starom prvaku Serie A. Nekako se to može razaznati i u izjavama Pavela Nedveda, legendarnog češkog reprezentativca i veznjaka Juventusa koji u klubu sada obnaša dužnost potpredsjednika kluba.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Mandžukić? Kao klub mi želimo u momčadi igrače koji su sretni. Igrači koji su nesretni mogu otići, mi uvijek tako govorimo. Zajedno ćemo odlučiti. Tko ostaje u klubu mora biti sretan što je dio Juventusa', jasnu je poruku Mandžukiću poslao Nedved.

Mandžukić je Juventusov borbeni stroj

Bilo je riječi o mogućem odlasku Gonzala Higuaina.

'Oko toga nismo zabrinuti. On ima ugovor s nama', rekao je Nedved koji je tako podsjetio da Argentianc ima ugovor sa Juventusom do lipnja 2021. i da on njegovoj budućnosti odlučuje samo klub.