'modra' ekspedicija

Ovo su igrači Dinama koji su krenuli na uzvrat u Grčku; u Zagrebu su ostala desetorica

13.03.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama sutra (četvrtak, 14. ožujka, 18.45 sati) u Solunu igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Konferencijske lige protiv PAOK-a. 'Modri' su u Grčku stigli s dva gola prednosti iz prve utakmice

Trener Dinama Sergej Jakirović je u srijedu put Soluna poveo 22 igrača s kojima će u paklenoj atmosferi Toumbe braniti dva gola prednosti iz prve utakmice osmine finala Konferencijske lige.

No, i dalje Jakirović ne može računati na čak 10 igrača koji su morali ostati u Zagrebu. Na popisu ozlijeđenih su do daljnjeg Sadegh Moharrami, Marko Rog, Mahir Emreli, Lukas Kačavenda, Dino Perić i Luka Stojković, a Marko Bulat još nije spreman za maksimalne napore koje nose natjecateljske utakmice. Uz njih put Soluna nisu krenuli Ronael Pierre-Gabriel, Arijan Ademi i Fran Brodić jer nisu ni prijavljeni za Konferencijsku ligu pa nemaju pravo nastupa.

  • +19
Dinamo odlazak za Solun na utakmicu PAOK Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Jedna dobra vijest je da se u momčad 'modrih' nakon ozljede vratio Japanac Takuya Ogiwara te bi mogao konkurirati za sutrašnju utakmicu s PAOK-om.

Dakle, Sergej Jakirović je u Solun poveo sljedeće igrače: Nevistić, Zagorac, Klarin, Ristovski, Živković, Šutalo, Bernauer, Theophile, Cvetko, Perković, Ogiwara, Sučić, Halilović, Mišić, Vrbančić, Baturina, Hoxha, Špikić, Vidović, Kaneko, Petković, Kulenović.