Spektakl u Danskoj

Ovo su hrvatski navijači jedva dočekali; iz HNS-a objavili sjajne vijesti za utakmicu sa Španjolskom u osmini finala Eura

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 26.06.2021 17:16
  • Objavljeno 26.06.2021 u 16:33
Bionic
Reading

Hrvatski nogometni savez objavio je kako je od UEFA-e zatražio i dobio još 250 ulaznica za hrvatske navijače

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak u Kopenhagenu od 18 sati igra utakmicu osmine finala Eura 2020 protiv Španjolske. Interes hrvatskih navijača za ovaj susret je velik, a koliko su navijači željni Vatrenih najbolje govori podatak da su ulaznice za hrvatski sektor planule za četiri sata.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza sada su javili odlične vijesti za hrvatske navijače koji će dobiti dodatne ulaznice. Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti.

'Nakon što su u četiri sata rasprodane ulaznice za hrvatski sektor na utakmici Hrvatska - Španjolska u osmini finala Europskog prvenstva, Hrvatski nogometni savez zatražio je od Uefe mogućnost kupnje dodatne količine ulaznica za hrvatske navijače. U dodatnu prodaju bit će pušteno još 250 ulaznica prve i druge kategorije po sljedećim cijenama:

Kategorija 1: 1400 kuna

Kategorija 2: 950 kuna

Ulaznice se mogu kupiti putem HNS-ovog portala za ulaznice, a prodaja će biti organizirana po principu 'tko prvi', do rasprodaje raspoloživih ulaznica. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske.

Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani RH. Ostale informacije o kupovini ulaznica mogu se pronaći na HNS-ovom portalu za ulaznice', priopćili su iz Saveza.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal