da znate planirati

Ovo su dani kada trebate biti u Londonu odnosno Glasgowu; najjeftinije ulaznice po 50 eura

30.11.2019 u 19:54

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je dva suparnika na Euru koje će se održati sljedeće godine u 12 država, na 12 različitih stadiona. A to su Engleska i Češka, dok će trećeg doznati u proljeće sljedeće godine, kada na play-off turniu međusobno odigraju Norveška, Izrael, Srbija i Škotska

No, dok se trećeg suparnika još čeka, kalendar je posložen i zna se da će Hrvatska 14. lipnja igrati u Londonu protiv Engleske.

Pet dana kasnije u Glasgowu, suparnik Hrvatskoj je Češka, a u trećem kolu 23. lipnja ponovo u Glasgowu protiv pobjednika play-offa C, jedne od reprezentacije iz kvarteta Srbija, Norveška, Škotska i Izrael.

>> Pogledajte koji stadioni čekaju Hrvatsku na Euru 2020. u borbi za novu medalju: Finale na kultnom mjestu koje prima čak 90.000 ljudi

Također, znaju se i cijene ulaznica ze te utakmice, koje se će moći kupovati putem interneta u razdoblju od 4. do 18. prosinca, a najjeftinije ulaznice koštat će 30, odnosno 50 eura.

U Bakuu, Bukureštu i Budimpešti najjeftinije ulaznice koštat će 30 eura, a u Londonu, Münchenu, Rimu, Sankt Peterburgu, Amsterdamu, Kopenhagenu, Dublinu, Glasgowu i Bilbaou 50 eura.