TO NE IZGLEDA DOBRO

Ovo što se događa s važnim Dalićevim adutom već polako postaje zabrinjavajuće; ima li razloga za paniku?

26.11.2018 u 19:18

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko upitan je za utakmicu petog kola Lige prvaka u Londonu između Tottenhama i Intera (21 sat, srijeda)

Šime Vrsaljko od početka sezone muči se s ozljedama i to zadaje velike glavobolje treneru talijanskog velikana Lucianu Spallettiju. Naš desni bočni je izašao s terena već u 26. minuti dvoboja s Englezima na Wembleyju (18. studenoga) u Ligi nacija.

Osjetio je zatezanje mišića, izbornik Zlatko Dalić nije želio riskirati te ga je povukao iz igre, a kasnije je objasnio da nije riječ o nekoj težoj ozljedi.

No Vrsaljko je propustio i subotnju prvenstvenu utakmicu protiv Frosinonea te dalje trenira po poesbnom programu. Mediji s Apeninskog poluotoka pišu da je hrvatski reprezentativac trenirao odvojeno od suigrača, a pošto je susret s Tottenhamom već u srijedu teško da će biti spreman za napore kakve iziskuje jedan tako jaki dvoboj Lige prvaka.

  • +21
Šime Vrsaljko, hrvatski reprezentativac Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Spallettiju trebaju samo u potpunosti spremni igrači i Vrsaljko gotovo sigurno neće putovati u London u kojem će Inter željeti ostati neporažen kako bi zadržao tri boda prednosti pred trećim Tottenhamom. Ipak, nas više zanima ima li razloga za paniku zbog Vrsaljka koji je zbog sitnih ozljeda prečesto na liječničkim tretmanima, a problem nikako da se sanira.