razmišlja drukčije

Modrić otkrio zašto se poput Mandže nije htio oprostiti od reprezentacije nakon SP-a

27.12.2018 u 06:48

Bionic
Reading

Luka Modrić u razgovoru za HRT naglasio je da se odlučio ostati na raspolaganju reprezentaciji jer uživa igrati za Hrvatsku i namjerava nastaviti dok god bude mogao...

Hrvatski 33-godišnji veznjak zaključuje svoju godinu iz snova, u kojoj je s Realom osvojio Ligu prvaka i klupski SP, a s našom reprezentacijom srebro u Rusiji te je zatim proglašen od Fife, Uefe i France Footballa najboljim nogometašem godine.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Posljednje u nizu priznanja Modrić je dobio od hrvatskih novinara koji su ga u izboru Sportskih novosti proglasili sportašem godine.

'Sve bi nagrade zamijenio da smo mogli osvojiti to Svjetsko prvenstvo, ali nažalost nije se dogodilo. Tu tugu neosvajanja zamijenila je sreća kad smo vidjeli sve naše ljude, kad smo doživjeli onakav doček,' izjavio je Luka Modrić u intervjuu za HRT pa otkrio zašto se poput Mandžukića, Subašića i Ćorluke nije odlučio oprostiti od reprezentacije nakon Rusije:

'Moram biti iskren, ja sam odlučio sa srcem. Koliko god drugi govore i misle da je ovo bio idealan trenutak da se oprostim od reprezentacije, ja to tako ne mislim. Srebro iz Rusije, bez obzira na to što će se događati u budućnosti, ništa ne može potamniti. Uživam i guštam igrati za reprezentaciju i bit ću tu dok god budem mogao.'

Naš kapetan je i otkrio da mu treba veća stalaža u kući za priznanja koja svakodnevno stižu, a i priznao kad je počeo vjerovati da je jedan od najboljih na svijetu.

Cijeli razgovor s Modrićem pogledajte ovdje.