KLJUČ USPJEHA...

Ovo priča Chicharito nakon što su očitali lekciju Hrvatskoj

25.06.2014 u 07:59

  • +26

SP u nogometu, Hrvatska - Meksiko

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Michael Steele/Getty Images

Bionic
Reading

Meksički napadač Javier Chicharito Hernandez pozvao je svoje suigrače da ne podlegnu euforiji nakon plasmana u osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu...

Meksiko je u 3. kolu skupine A pobijedio Hrvatsku s 3-1 i tako izborio nokaut-fazu natjecanja, a sljedeći suparnik mu je Nizozemska, prvoplasirana reprezentacija skupine B. Prođu li Meksikanci, prvi će se put u povijesti plasirati u četvrtfinale izvan svoje domovine.

'Moramo ostati iznimno mirni, vrlo ponizni, ne smijemo se zanijeti. Ovo je samo jedan korak prema naprijed, iznimno važan korak, ali samo jedan. Ako želimo ući u povijest, moramo pobijediti Nizozemsku i nastaviti koračati putem koji smo si zacrtali', istaknuo je Chicharito koji je bio jedan os strijelaca protiv Hrvatske.

Iza njega je vrlo teška sezona jer je u Manchester Unitedu bio u drugom planu, tako da mu uspjeh s reprezentacijom dolazi kao melem na ranu.

'Cijela mi je sezona bila jako teška. Igrači trebaju samopouzdanje više od svega, a meni ga je nedostajalo. Malo je ljudi imalo povjerenja u mene prošle sezone', požalio se Hernandez.