FIFA_SP_2018.svg

jako slabo

Ovo od Messija protiv Hrvatske nitko nije očekivao: Uopće se nije trudio!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 25.06.2018 13:06
  • Objavljeno 25.06.2018 u 12:32
Bionic
Reading

Lionel Messi pretrčao je tek 7128 metara protiv Hrvatske, što ga čini igračem s najmanjom pretrčanom distancom na jednoj utakmici u dosadašnjem tijeku Svjetskog prvenstva...

Argentina pod velikim pritiskom iščekuje dvoboj u utorak s Nigerijcima u kojem mora ostvariti pobjedu, uvjerljiviju od eventualne Islanda protiv Hrvatske.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Nakon slabe igre u prve dvije utakmice i katastrofalnog 3:0 poraza od Dalićeve družine, argentinska javnost očekivano je vrlo zabrinuta, a posebno je brine igra Lionela Messija.

Naime, protiv Hrvatske pretrčao je tek 7128 metara, što ga čini igračem s najmanjim trudom na jednoj utakmici SP-a u Rusiji.

Istina, naša obrana dobro ga je čuvala, no to ga nije trebalo spriječiti da trči i pokušava se otkrivati suigračima, no Leo to čini se nije radio.

Messiju se nešto slično znalo događati i u utakmicama Barcelone kad bi protivnik bio taktički nadmoćan na terenu, zbog čega je pod žestokim kritikama, prije svega među Argentincima koji su razočarani njegovim posljednjim nastupima.

Sjajni napadač u nedjelju je proslavio 31. rođendan koji sigurno nije bio jedan od najsretnijih u njegovom životu, ali ako protiv Nigerije prekine sušu od 675 minuta bez postignutog gola na svjetskim prvenstvima, malo će mu biti lakše...