MOMČAD S VELIKIM SRCEM

Ovo kažu Španjolci nakon što su zaustavili hrvatski brončani niz

27.01.2014 u 10:21

Bionic
Reading

Španjolska je svladala Hrvatsku (29:28) u utakmici za europsku broncu, a njezini igrači su nakon susreta bili presretni što se s napornog natjecanja vraćaju s medaljom oko vrata

Nakon što je istekla i posljednja sekunda utakmice španjolski igrači su jedan drugome poletjeli u zagrljaj. Osvojena je europska bronca, i to protiv Hrvatske s kojom u posljednje vrijeme nisu dobro prolazili.

'Presretan sam zbog ove medalje, a svoj sam posao pokušao raditi najbolje što mogu. Europsko prvenstvo je najteže rukometno natjecanje. U završnici su se našle četiri velike reprezentacije, a polufinala su odlučili detalji', rekao je vratar Jose Manuel Sierra.

'Ova medalja je uspjeh cijele momčadi koja je dala sve od sebe. Nismo mogli do finala, ali smo se oporavili i uzeli odličje. Čast je osvojiti broncu protiv reprezentacije kao što je Hrvatska, a to nije bilo lako. Sretan sam što sam se oporavio i što sam mogao pomoći', dodao je Aguinagalde.


'Uistinu sam jako sretan. Došli smo ovdje po medalju, tako da nije bilo posebne motivacije za ovakvu utakmicu. Uvijek morate ići 100 posto', poručio je Viran Morros.

'Nismo igrali onako kako smo željeli, ali u najvažnijim trenucima bili smo pravi. Bilo je dosta utakmica u kojima nismo bili na pravoj razini, ali ova ekipa ima veliko srce', govorio je Joan Canellas.

Španjolci su zaustavili hrvatski brončani niz