STIGAO U VELJAČI, A VEĆ ODLAZI

Ovo je senzacija! Barcelona kupuje igrača iz drugog razreda hrvatskog nogometa

12.06.2023 u 08:05

Bionic
Reading

Iako se o kvalitetama senegalskog nogometaša, 18-godišnjeg Mikayila Fayea, već govorilo, kao 'grom iz vedra neba' stigal je u nedjelju vijest da je za Kustošijinog stopera Barcelona spremna platiti pet milijuna eura

Vijest s prizvukom senzacije u nedjelju je objavio poznati novinar Fabrizio Romano, koji je itekako dobro upućen u kretanja na nogometnom tržištu.

Naime, Romano je objavio kako je Barcelona spremna platiti pet milijuna eura za Senegalca Mikayila Fayea, koji je početkom veljače stigao u redove hrvatskog 'prvoligaša' NK Kustošiju. Nominalno, u drugi rang hrvatskog nogometa.

Osim Barcelone, za Fayea interes su pokazali i Borussia Dortmund, odnosno Chelsea.

A da stvar bude još bizarnija, Kustošija je na kraju sezone u tom svom natjecanju završila predzadnja na tablici, te sada razigrava sa Zrinskim iz Jurjevca da ne ispadne u još niži stupanj natjecanja. Prva utakmica, igrana u subotu na terenu u zagrebačkoj Kustošiji, završila je pobjedom domaćih 2:1.

No, čak da se to i dogodi, u Kustošiji će moći razvući osmjeh, jer prodati igrača u Barcelonu za pet milijuna eura, do prije koji dan mogli su samo sanjati.