netipično za andreja

Ovo je razlog zašto je Kramarić proglašen najgorim igračem kola u Bundesligi

17.09.2018 u 11:51

Bionic
Reading

Andrej Kramarić dobio je najgoru moguću ocjenu za svoj subotnji nastup protiv Fortune od strane dnevnika Bild, a kriv je prije svega nevjerojatan promašaj u prvom poluvremenu...

Hrvatski 27-godišnji napadač nespreman se vratio u klub nakon osvojenog srebra na SP-u u Rusiji i tek hvata formu u dresu Hoffenheima, a dežurni kritičari u Njemačkoj baš i nemaju razumijevanja.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, Andrej Kramarić dobio je ocjenu 6 za svoj nastup protiv Fortune Düsseldorf u subotu od strane dnevnika Bilda, najgoru moguću u Njemačkoj.

Našem reprezentativcu zamjeraju samo 27% dobivenih duela, najmanje od svih nogometaša Hoffenheima, kao i to što nije mnogo toga napravio pred golom suparnika, a jedinu priliku upropastio je na vrlo nespretan način.

Video pogledajte ovdje.

Dogodilo se to u prvom poluvremenu kada je s pet metara promašio prazan gol, a taj promašaj kod izjednačenog rezultata skupo je koštao Hoffenheim koji je kasnije izgubio 2:1.

Kramariću koji je inače hladnokrvan pred golom suparnika ovakvi se gafovi rijetko događaju, ali priliku za popravni imat će već u srijedu protiv Šahtara u Ligi prvaka...