loš dan za andreja

Kramarić u Njemačkoj proglašen sebičnim: Dodijelili mu najgoru moguću ocjenu

16.09.2018 u 10:51

Bionic
Reading

Andrej Kramarić od strane dnevnika Bild dobio je najnižu moguću ocjenu za svoj nastup protiv Fortune Düsseldorf, uz opasku da je bio sebičan, gubio većinu duela i nije na terenu napravio baš ništa...

Hoffenheim koji je prošle sezone izborio nastup u Ligi prvaka ovog ljeta nije krenuo najbolje u Bundesligi, a drugi poraz u tri utakmice doživio je ove subote u Düsseldorfu, kada je izgubio od Fortune 2:1.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i mnogi drugi hrvatski reprezentativci, Andrej Kramarić vratio se nakon SP-a nespreman u klub, ali Julian Nagelsmann koristi ga na travnjaku, na čemu mu se zahvalio golom protiv Freiburga u prošlom kolu.

No, da još nije onaj pravi pokazao je susret protiv Fortune, a dnevnik Bild nemilosrdno mu je dao najgoru moguću ocjenu 6 koja se dodjeljuje samo za iznimno loše nastupe u Bundesligi. U Njemačkoj je inače obratna ljestvica, a najviša ocjena je 1.

'Ni s pet metara nije uspio loptu poslati u gol, a prije toga istaknuo se sebičnošću. Srebrni sa SP-a ostatak utakmice nije napravio baš ništa. Dobio je 27% duela, najmanje od svih igrača Hoffenheima,' stoji u objašnjenju ove ocjene.

Kramarić će se imati priliku iskupiti tijekom tjedna, protiv Šahtara u Ligi prvaka.