KONFERENCIJSKA LIGA

Ovo je prvih 11 Dinama za utakmicu kod Betisa; evo gdje gledati Modre

15.02.2024 u 08:19

Bionic
Reading

Prvu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske nogometne lige danas igraju Betis i Dinamo (21 sat, Arenasport 1), a poznat je i sastav koji bi Sergej Jakirović trebao poslati na teren od prve minute

S obzirom na brojne probleme u zadnjoj liniji, treneru Dinama nije lako kod sastavljanja zadnjeg obrambenog zida no na vratima će biti Zagorac, a četvorka ispred njega Živković, Bernauer, Theophile-Catherine i Perković. Dva zadnja vezna su Sučić i Mišić, a ofenzivni veznjak Baturina koji će na desnoj strani imate Kaneka, a na lijevoj Špikića. Isturen u napadu bit će Petković.

'Što se tiče Ristovskog i Ogiware, vidjet ćemo što će biti s njima. Baturina je isto upitan pred svaku utakmicu u zadnje vrijeme. On nam je iznimno bitan. Naravno da ima svojih oscilacija jer je mlad, ali mi se trudimo olakšati mu', izjavio je trener Jakirović.

On je imao samo riječi pohvale za Betis, ali vjeruje u dobar rezultat.

'Budemo li iskoristili intenzitet i energiju, mislim da možemo ostvarit dobar rezultat. Morat ćemo stoga biti fokusirani u obrani i smanjiti međuprostore iza leđa. Kada osvojimo loptu moramo biti maksimalno okomiti i brzi u završnici. Kada pak uspostavimo posjed trebamo biti hrabri. Bit će to veliki izazov', dodao je.

  • +4
Dinamov trening u Sevilli Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Optimističan je u najavio bio i napadač Bruno Petković.

'Jaka su momčad, zahtjevan protivnik. Imat ćemo respekt sve do izlaska na teren. Budite uvjereni da će se i nas nešto pitati. Nameće se da ovu utakmicu igramo s malo pritiska, u situaciji u kojoj ne cvjetaju ruže, ali želimo pokazati snagu. Mi smo Dinamo, nismo autsajderi, napravili smo puno dobrih rezultata. Došli smo puni motiva, ostali smo dužni i sebi i navijačima i želimo ovdje nešto pokazati', rekao je Dinamov kapetan.