ide na bolje

Ovo je prva fotografija Christiana Eriksena iz bolničkog kreveta; nesretni je Danac otkrio kakvo je njegovo trenutno stanje...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 15.06.2021 10:32
  • Objavljeno 15.06.2021 u 10:32
Bionic
Reading

Danski nogometaš Christian Eriksen (29), koji je u subotu doživio srčani udar na utakmici 1. kola Europskog prvenstva između Danske i Finske, oglasio se iz bolnice. Liječnici su Eriksena na terenu oživljavali čak dvadeset minuta, život mu je visio o niti

Srećom, liječnici su brzom intervencijom uspjeli Christiana Eriksena (29) vratiti u život i u subotu je odmah prebačen u bolnicu u Kopenhagenu. Bio je pri svijesti kad su ga odvozili sa stadiona, a ubrzo se javio suigračima te od njih zatražio da nastave prekinutu utakmicu s Finskom.

Iz bolnice su tijekom nedjelje i ponedjeljka stizale ohrabrujuće vijesti, no nesretni je danski nogometaš i dalje na promatranjima jer liječnici žele utvrditi zašto je vrhunski sportaš u najboljim godinama doživio srčani udar.

  • +79
Danska - Finska Izvor: EPA / Autor: Friedemann Vogel / POOL

A sada se i sam Christian Eriksen javio iz bolničkog kreveta! Na društvenim je mrežama objavio fotografiju na kojoj nasmijan i s uzdignutim palcem zahvaljuje svima na podršci.

'Pozdrav svima. Veliko hvala na dragim i nevjerojatnim porukama podrške iz cijelog svijeta. Meni i mojoj obitelji znače puno. Dobro sam - s obzirom na okolnosti. Još uvijek moram proći kroz neke pretrage u bolnici, ali osjećam se dobro. Navijat ću za svoje suigrače u sljedećim utakmicama Danske. Igrajte za čitavu Dansku. Pozdrav, Christian', napisao je na Instagramu.