OD KLINACA DO ŽENA

Ovo je nevjerojatno; video koji najbolje pokazuje koliko ljudi u Liverpoolu obožavaju Mo Salaha!

11.04.2018 u 10:57

Bionic
Reading

Liverpool je u dvije utakmice bio bolji od Manchester Cityja te se plasirao u polufinale Lige prvaka, a navijači 'redsa' na ulicama grada slave Mohameda Salaha

Egipatski ofenzivac imao je mukotrpan put do nogometnog profesionalca o čemu smo detaljno pisali, a u ljeto 2017. došao je na Anfield i već u svojoj prvoj sezoni postao omiljeni lik u gradu.

Kako i ne bi kad je Salah veliki humanitarac, obiteljski čovjek i vjernik, a uz to zabija kao lud, sa osam golova drugi je strijelac Lige prvaka iza Cristiana Ronalda, a u engleskom prvenstvu je prvi 'topnih' s 29 pogodaka, pet više od Harryja Kanea iz Tottenhama.

  • +31
Egipatski nogometaš Mohamed Salah Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U pobjedama protiv 'građana' (3:0, 2:1) u svakoj je postigao prvi gol za svoju momčad te bio tako najzaslužniji za prolaz u polufinale natjecanja kojeg je Liverpool dosad osvajao pet puta, a zadnji trijumf dogodio se 2005.

Odveo je i reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Rusiju te u svojoj zemlji ima status faraona dok mu u Liverpoolu navijači pjevaju da je egipatski kralj i da će zbog njega postati muslimani.

  • +9
Manchester City - Liverpool, Liga prvaka, 10.4.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL

Pojavile  su se i snimke navijača koji slave Mohameda Salaha poslije utakmice sa Cityjem, ime egipatskog reprezentativca izvikuje se kod naručivanja jela, za njega pjevaju žene u zborovima, mali klinci, u čast njemu sviraju i bendovi... – Mo Salah,  Mo Salah  - Egyptian king!