KAKO JE SAMO POGODIO

Ovo je bilo prebrutalno! Na priredbi UFC-a dogodio se strašan nokaut o kojem će se još dugo pričati u svijetu 'slobodne borbe'

22.05.2022 u 12:52

Bionic
Reading

U noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu održan je još jedan UFC Fight Night - srpski borac Duško Todorović nije se proslavio. On je poražen nokautom od Chidija Njokuanija koji ga je pogodio desnim laktom

Borci su meč otvorili ispitujući snage low kickovima. Duško je pokušao doći do rušenja nakon samo 30-ak sekundi borbe, ali Njokuani je dobro obranio taj pokušaj i bio je blizu da ozbiljno ugrozi Todorovića 'submissionom', odnosno gušenjem. Tražio je Njokuani pobjedu kroz ''gušenje' i 'giljotinu', ali Todorović je u ovaj meč ušao s pedigreom boljeg grapplera i ubrzo je to počeo pokazivati, piše Fight Site.

Izvukao se Duško iz Njokuanijevih pokušaja gušenja, a zatim je krenuo u napad na Chidijeva leđa. Njokuani se konstantno uspijevao pridići na noge, odnosno Todorović je imao poteškoća sa zadržavanjem protivnika u donjoj poziciji. Nakon što su neko vrijeme proveli u klinču kojim je Todorović dominirao, borci su se razdvojili, a Njokuani je nekoliko puta dobro pogodio koljenom.

Ponovno su Njokuani i Todorović završili u klinču ali situaciju je kontrolirao američki borac nigerijskih korijena. Dok se činilo kako će obojica mirno privesti rundu kraju, Njokuani pogađa laktom iz klinča, ravno u sljepoočnicu Duška Todorovića. Srpski borac završio je na tlu, totalno uzdrman, a sudac je odmah prekinuo borbu, a sve to možete vidjeti OVDJE.

Prava šteta za Todorovića. Iako je Njokuani bio osjetni favorit prema kladionicama, djelovalo je kao da Todorović itekako može parirati ovom borcu. Ipak, Njokuani je upisao svoju drugu pobjedu pod okriljem UFC-a, a Todorović treći poraz u petom nastupu.