sve to na hntv-u

Ovih 30 igrača kreće u 'Utakmicu života', a najboljeg čeka ugovor iz snova

18.05.2018 u 16:18

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko mjeseci u javnosti se digla velika prašina oko novog projekta – TV serijala Utakmica života. Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mateo Kovačić samo se neki od ambasadora koji su najavljivali ovaj novi format za koji se prijavilo više od 1000 mladića iz cijele Hrvatske. Originalna ideja Ivana Rukavine i njegovog partnera, nogometaša Danijela Pranjića naišla je na veliki interes. Od ovog petka, 18. svibnja na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV) počinje TV serijal koji prikazuje selekciju i borbu 30 najboljih kandidata za titulu pobjednika Utakmice života.

'Stigli smo do trenutka kad se u projekt uključuje cijela Hrvatska. Marljivo smo radili i pripremali sve do posljednjeg detalja kako bi javnost mogla vidjeti kako zapravo izgleda život iza kamera nogometnih nada i nogometaša. Od danas počinje druga faza projekta za koji već sada postoji interes diljem svijeta!', izjavio je autor projekta, mladi poduzetnik Ivan Rukavina.

Kako je izgledao proces prijava i tko je sve došao na prvo testiranje večeras od 20 sati možemo pratiti na Hrvatskoj nogometnoj televiziji. Emisije se emitiraju svakog dana osim ponedjeljka, a uz voditeljicu Fani Stipković, glavnog trenera Igora Štimca i stručni stožer te žiri, u emisiji će gostovati brojni sportaši kao i osobe povezane s nogometnim svijetom. Bit će zanimljivo vidjeti prave emocije, patnju i radost mladića koji su izabrali ovaj put kako bi se pokušali izboriti za mjesto na profesionalnoj razini najpopularnijeg sporta na svijetu.

Trideset najboljih ulazi u nogometni kamp u Zagrebu. U idućih mjesec dana ovdje će se dokazivati, učiti i naporno trenirati pod stručnim vodstvom Igora Štimca. U njegovom stručnom stožeru su iskusni profesionalci; trener Mario Kožul, bivši nogometaši Nikola Pokrivač i Tonći Gabrić, kondicijski trener Luka Radman i drugi stručnjaci.

Jedanaest finalista 10. će lipnja na stadionu Maksimir zaigrati Utakmicu života protiv All Star momčadi, a pobjednik će potpisati jednogodišnji ugorov s GNK Dinamo, klubom partnerom projekta. TV serijal svakog će nam dana nuditi nove zanimljivosti. TV ekipa i produkcija pod vodstvom su Dubravka Merlića čiji tim posljednjih mjeseci stvara projekt kojim će nas pokušati u tjednima koji su pred nama čvrsto vezati uz TV ekrane.