BITKA ZA MANCHESTER

Ovakvu poruku Eric Cantona može dobiti samo od Zlatana

18.07.2016 u 18:48

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović još nije odigrao niti jednu minutu u dresu Manchester Uniteda, no već krči put prema statusu legende svog novog kluba

Dolazak trenera Mourinha i napadača Ibrahimovića u Manchester United uzburkali su navijačku imaginaciju u redovima velikana, a Zlatan je toj vatrici vrlo brzo dodao još malo benzina.

Cantona je u poruci dobrodošlice Zlatanu poručio da će on ostati jedini Kralj u Unitedu, a da Zlatanu prepušta ulogu Princa. 'Kralj je otišao, živio Princ,' zaokružila je svoju srdačnu misao francuska ikona.

No, Zlatan je davno izjavio da mu je usamljeno na vrhu, ali mu se ne da silaziti... U odgovoru velikom prethodniku prema svom uobičajenom obrascu nije skrivao unikatnu narav:


'Čuo sam za Ericove riječi i želim podvući da ga iznimno cijenim. Ali on i svi ostali moraju znati da nisam ovdje došao da bih bio Kralj. Tu sam da bih postao Bog Manchestera,' poručuje Šveđanin koji će uskoro napuniti 35 godina. Godine mu očito ne smetaju, ego i glad za trijumfima su mu dugogodišnja konstanta i Zlatan kreće u novi pohod. Gotovo transcedentni!