ZAPAMTITE...

Ovakvu objavu može napisati samo Zlatan Ibrahimović i nitko drugi; poziv na borbu protiv koronavirusa završio na duhovit način

18.03.2020 u 16:13

Bionic
Reading

Napadača Milana Zlatana Ibrahimovića pogodila je teška situacija zbog koronavirusa s kojom je suočena Italija te je pokrenuo humanitarnu akciju

Krajem prosinca legendarni švedski golgeter vratio se u Serie A i odmah oživio posrnulog diva Milan. No, nogomet na Apeninskom poluotoku, kao i u cijeloj Europi prekinuo je koronavirus.

Italija ima na tisuće zaraženih, svaki dan u toj zemlji umire na stotine osoba i kontroverzni napadač odlučio je pomoći.

'Italija mi je uvijek davala toliko puno i u ovom dramatičnom trenutku ja želim vratiti još više državi koju volim. Odlučio sam pokrenuti akciju prikupljanja pomoći i medicinske opreme za bolnice. Situacija je ozbiljna pa pozivam i računam na velikodušnost i solidarnost svih znanih i neznanih, prije svega mojih prijatelja profesionalnih sportaša, neka pomognu koliko god mogu kako bismo zaustavili ovaj virus. Zajedno možemo pomoći bolnicama, doktorima i medicinskim sestrama, koji svakodnevno nesebično spašavaju naše živote. I zapamtite, ako virus ne dođe po Zlatana, Zlatan će doći po virus', napisao je Zlatan.

Zlatanovu akciju možete podržati ovdje.

  • +5
Serie A, Milan - Genoa Izvor: Profimedia / Autor: Spada / LaPresse / Profimedia