MOMČAD 20. KOLA

Ovaj podatak mora zabrinuti sve u Hajduku uoči gostovanja u Osijeku

29.01.2024 u 12:32

Bionic
Reading

Od petka do nedjelje igrane su utakmice 20. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, a u središtu pozornosti bio je Jadranski derbi. No, iako je Rijeka u drugom dijelu dominirala terenom, u momčadi kola našao se samo jedan njezin igrač. Od hajdukovaca nema nikoga, što je samo preslika onoga što su pokazali u porazu 1:2

Stoper Rijeke Stjepan Radeljić, koji je priliku dobio prvenstveno zbog ozljeda Mitrovića i Dilavera, jedini je igrač Jadranskog derbija koji se našao u SofaScoreovoj momčadi kola.

Zanimljivo, u idealnoj 11-orici najviše je igrača Osijeka, koji su rutinski odradili posao protiv Rudeša i pobijedili 2:0. S time da treba napomenuti kako se posljednjeplasirana momčad HNL-a u drugom poluvremenu zapravo držala sasvim solidno i da je prema prilikama mogla i do povoljnijeg rezultata.

No, Osijekov golman Marko Malenica bio je na visini zadatka svaki put. Osim njega, u momčadi kola su Andre Duarte, te strijelci golova, Kristijan Lovrić i Ramon Mierez. Možda je to najbolja opomena Hajduku, koji sljedeće subote dolazi na Opus Arenu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

U zadnjoj lini svoje je mjesto našao Stefan Ristovski, desni bek Dinama, dok je na lijevoj strani Lokomotivin Marin Leovac.

Iako je Varaždin izgubio u lokalnom derbiju od Slaven Belupa, njegov kapetan Igor Postonjski izabran je u momčad kola, na poziciju zadnjeg veznog, baš kao i njegov klupski kolega Dimitar Mitrovski na desnom krilu.

Benedik Mioč (Slaven Belupo) i Robert Mudražija (Lokomotiva) zaokružuju najboljih 11 ove HNL dionice.

Više informacija pronađite OVDJE.

Standings provided by Sofascore