izazvao bijes pereza

Ovaj mu je roštilj prisjeo! Luka Jović nakon samo jedne sezone napušta najveći nogometni klub na svijetu

10.06.2020 u 20:45

Bionic
Reading

Srpski nogometni reprezentativac i ofenzivac madridskog Reala, Luka Jović, nakon samo jedne sezone u Madridu, odlazi iz najvećeg nogometnog kluba na svijetu.

Prošlog ljeta stigao je iz Eintrachta za 60 milijuna eura, što se činila pametna investicija 'kraljevskog kluba'. No, danas 22-godišnji Luka Jović nije uspio opravdati ovu investiciju, a što je još i gore, svojim je ponašanjem natjerao čelnike kluba da ga se riješe bez da su mu pružili novu priliku.

Već tijekom sezone Jović se ljutio što mu Zidane ne daje više minuta, ali umjesto da se na treningu pokuša nametnuti, ovaj talentirani nogometaš svoj je bunt iskazivao na krivi način.

Posebno nakon prekida španjolskog nogometnog prvenstva uzrokovanog pandemijom koronavirusa.

Jer po Beogradu je šetao u vrijeme policijskog sata, kršeći mjere izolacije, potom se i teže ozlijedio vježbajući u kućnoj izolaciji, ali je prešutio ozljedu čime si je mogao ugroziti karijeru.

A vrhunac nepodopštine dogodio se prije par dana, kada je s longetom na nozi, boravio u društvu desetak prijatelja i roštiljao.

'U Realu smatraju da je Jović ovim pokazao nedostatak takta. Umjesto da odmara i pokuša što prije oporaviti ozlijeđeno stopalo, on objavljuje ovakve fotografije s roštilja', pisao je španjolski AS.

Sve to izazvalo je bijes prvog čovjeka Reala, Florentina Pereza, ali navodno i senatora momčadi, koji više nemaju strpljenja prema ovom nogometašu, koji nikako da shvati kako bi se profesionalac trebao ponašati. 

Ove srijede pak talijanski mediji pišu kako je Luka Jović pristao na odlazak iz Reala te da je već dogovorio suradnju s Milanom.