HIT NA INTERNETU

Ovaj čovjek zgrozio je sjevernokorejske navijačice; kako se to samo usudio napraviti?

16.02.2018 u 10:32

Bionic
Reading

Imitator sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-una opet se pojavio na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu na zgražanje sjevernokorejskih navijačica koje su prisustvovale hokejaškoj utakmici

Otvorenje Igara prošlo je bez najmoćnijeg čovjeka svijeta američkog predsjendika Donalda Trumpa te voljenog vođe Sjeverne Koreje Kim Jong-una, ali su se zato na spektaklu pojavili njihovi imitatori, a posebno je oduševio dvojnik diktatora.

I taj Kim Jong-un ukazao se opet i to na hokejaškoj utakmici Japana i Koreje. Došao je pred sjevernokorejske navijačice koje ovih dana svojim sinkroniziranim plesanjem i pjevanjem ionako privlače pozornost.

  • +3
Sjevernokorejske navijačice na Igrama u Pjongčangu 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Djevojke su bile zgrožene što se netko usudio imitirati njihovog omiljenog šefa države, a glumac ih je dodatno zaprepastio, jer je pokušao pred njima i zaplesati.

Naravno, odmah su uskočili zaštitari koji su maknuli 'Kim Jong-una' od njihovog sektora.

'Sam sam ih uvježbavao, zato su najbolje na svijetu,' našalio se lažni Kim Jong-un.

Inače, da ovaj dvojnik tako nešto napravi u Sjevernoj Koreji sigurno bi nestao s lica zemlje, a ovako je doživio svojih pet minuta slave, jer su ga okružili fotografi pa su fotografije i videouratci s njime u glavnoj ulozi brzo postali hit na internetu.