NOSILI GA NA RUKAMA

Ova Realova objava o Modriću apsolutni je hit; a tek fotografija proslave...

18.12.2023 u 10:03

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici 17. kola španjolske LaLige nogometaši madridskog Reala uvjerljivom su predstavom pred svojim navijačima pobijedili Villarreal 4:1. Jedan od najboljih igrača na terenu bio je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić koji je odigrao cijelu utakmicu, a sve je začinio premijernim golom ove sezone, ali i sjajnom asistencijom.

Prvo je Modrić u 23. minuti pogodio okvir vrata pucajući s 18 metara, a samo dvije minute kasnije majstorski je reagirao, potkopao loptu te asistirao Judea Bellinghamu koji je glavom pogodio za 1:0 Reala.

U prvom poluvremenu još je za Real bio strijelac Rodrygo, dok su u nastavku pogađali Brahim Diaz i Modrić koji je u 68. minuti postavio konačnih 4:1. Dočekao je Modrić loptu malo iskosa, na desetak metara te je precizno pogodio suprotni kut za zaključak domaćeg slavlja.

Bila je to predstava kojom je Modrić 'začepio' usta svima koji ga već tjednima i mjesecima tjeraju u mirovinu te sugeriraju kako bi mu se Real trebao zahvaliti na suradnji koja traje od 2012. godine.

A koliko su u Realu oduševljeni Modrićevom izvedbom, jasno je nakon njihove objave koja je hit na društvenim mrežama.

'Rekao sam jednom i reći ću opet. Svatko treba Luku Modrića u životu', napisao je Real.

Osim toga, iako je njegov gol bi posljednji na utakmici, kada je sve već bilo riješeno, način na koji su ga slavili suigrači, potvrđuje što i cijela momčad Reala misli o Luki Modriću.

  • +16
Real Madrid - Villarreal, španjolska liga, 17.12.2023. Izvor: EPA / Autor: DANIEL GONZALEZ
Sažetak utakmice Real - Villarreal Izvor: Društvene mreže
Standings provided by Sofascore